5 harfli Resimli kelime bulmaca oyunu cevapları

Resimli kelime bulmaca oyunu ile ilgili daha önceleri birçok kez paylaşımda bulunmuştuk. Ve hatta bu yıl içerisinde bir paylaşımımız gerçekten birçok kullanıcımız tarafından ilgi görmüştü. Resimli kelime bulmaca oyunları cevapları hakkında sizlere şurada birçok bilgiyi toplu olarak vermiştik.

Bugün ise daha farklı bir şekilde paylaşımımıza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bugün sizlere yapacağımız paylaşım içerisinde 5 harfli resimli kelime bulmaca oyunu cevapları bulunuyor. Bu oyunun hem Android işletim sistemli telefonlarda oynandığı hem de iPhone kullanıcılarının rahatlıkla oynayabildiği oyun olduğunu biliyorsunuz.

Hal böyle olunca sizlere keyifle oyun oynama tadını verebilmemiz açısından aşağıda tıkandığınız yerde yardımcı olacak olan oyunun cevaplarını bulabileceğiniz başlıkları sunmak istiyoruz;

>>> Resimli kelime bulmaca oyunu 4 harfli cevaplar için <<<

>>> Resimli kelime bulmaca oyunu cevapları karışık <<<

>>> Resimli kelime bulmaca cevapları 2014 <<<

5 harfli Resimli kelime bulmaca oyunu cevapları

5 harfli Resimli kelime bulmaca oyunu cevapları

Bu paylaşımlarımızda herhangi bir cevap bulamadıysanız o halde aşağıda paylaşacağımız 5 harfli resimli kelime bulmaca oyunu cevapları üzerinden talep ettiğiniz şekilde sizlerde istediğiniz gibi keyifle oyundan zevk alabilirsiniz.

5 Harfli resimli kelime bulmaca oyunu cevapları Android ve iPhone için:

1- Virgül, makas, bıçak, kek / Cevap: Kesme

2- Orman, kitaplar, alfabe, sarışın kadın / Cevap: Kalın

3- Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın / Cevap: Ritim

4- İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, cosmopolitan dergi, tencelereler / Cevap: Kapak

5- Patlak lastik, patlak lastik, patlayan balon, patlamıi futbol topu / Cevap: Patlak

6- Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim / Cevap: Pazar

7- Madeni para, kablolar, kızıl saçlı kadın, cezve / Cevap: Bakır

8- Çizgi, araba, duble yol, mezura / Cevap: Şerit

9- Siyah araba, formula arabası, Moto GP, yol / Cevap: Viraj

10- Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, subaylar / Cevap: Yedek

11- Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides / Cevap: Çubuk

12- Tütün sigara, sarma, geri sarma, sarma tatlı / Cevap: Sarma

13- Yargıç, papaz, ODTÜ mezunları, Cübbeli Ahmet Hoca / Cevap: Cüppe

14- Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı / Cevap: Kayık

15- Göz yaşartıcı gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazlı Taksim gezi parkı / Cevap: Biber

16- Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu / Cevap: Pilot

17- Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke / Cevap: Desen

18- Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye / Cevap: Bilye

19- Veri tablosu, tablo, tablo, excell tablosu / Cevap: Tablo

20- Sandak, kumla oynayan çocuk, ekmek fırını, iskelet / Cevap: Kürek

21- Şahin araba, şahin, şahin, şahin araba / Cevap: Şahin

22- Kafasında ampul olan adam, kafasında ampul tutan adam, soru işareti, elinde ampul tutan adam / Cevap: Fikir

23- Tablolar, Et ve satır, köfte tabağı, mektup ve yüzükler / Cevap: Satır

24- Korkmuş kız, korkunç palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri / Cevap: Korku

25- Oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi kitabı, Elif Şafak’ın aşk kitabı, renkli kıyafetli oynayan kadınlar / Cevap: Roman

26- Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, mutluluk çubuğu tüttüren Kızılderili / Cevap: Duman

27- Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo / Cevap: Anten

28- Sunucu ve kamera, düşen elma, fotoğraf stüdyosu, fotoğraf stüdyosu / Cevap: Çekim

29- Patalmış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları / Cevap: Mısır

30- Karga, Karga başı, karga burnu, kapalı karga burnu / Cevap: Karga

31- Kare, manzaralı kıyıda ev, sahil, çerçeve / Cevap: Kenar

32- Bagaj arabası, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası / Cevap: Bagaj

33- Şeker helva, pamuk şekeri, ufak şekerler, renkli şekerler / Cevap: Şeker

34- Güneş enerji paneli, elektirk paneli, telefon paneli, güneş panelleri / Cevap: Panel

35- Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu / Cevap: Raket

36- Kelepçeli zincir, parmaklıklar arasında insan, kaynakçı, ıspanak / Cevap: Demir

37- Nişanlanan çiftler, askeri madalya, askeri nişan, nişan alan asker / Cevap: Nişan

38- Satranç, satranç tahtası, satranç piyonu, piyonlar / Cevap: Piyon

39- Salyangoz, sıkışık trafik, yaşlı iki insan, yürüme sandalyesi / Cevap: Yavaş

40- Bizim yağ, filiz makarna, marlboro, eti ekmek / Cevap: Paket

41- Tekne, uçan balonlar, gaz kaçıran adam, denize indirilen tekne / Cevap: Salma

42- Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve yediren kadın, boğazlı kazağını tutan kadın / Cevap: Boğaz

43- Fotoğraf albümü, şarkı cdsi, cd albüm, fotoğraf albümü / Cevap: Albüm

44- Yemek sofrası, yemek takımı, Atatürk yemek masasında, yemek dolu masa / Cevap: Sofra

45- Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba / Cevap: Araba

46- Mercanlar, renkli deniz bitkiler, deniz altı bitkileri, ada / Cevap: Resif

47- Lastik yakan F1 aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen mavi gözlü bebek / Cevap: Yanak

48- Sirk, gece kampı, Kızılderililer, Kızılay çadırları / Cevap: Çadır

49- Kahve fincanı, sörf yapan adam, banyo yapan kadın, biralar / Cevap: Köpük

50- Su içen sincap, çorba tutan eller, su içen çocuk, sigara içen adam / Cevap: İçmek

51- Kapıkule sınır kapısı, asansöt 3 kişiliktir tabelası, 90 hız limiti tabelası, Şanlıurfa haritası / Cevap: Sınır

52- İş makinası, eşli buz pateni, makarna, jimnastikçi / Cevap: Burgu

53- Serçe, kırmızı serçe arabası, siyah serçe arabası/ dala konan kuş / Cevap: Serçe

54- Tank, kutu taşıma aracı, makyaj, dalgıçlar / Cevap: Palet

55- Tarihi bina, istatistik grafiği, excel tablosu, Anıtkabir / Cevap: Sütun

56- Tüy, gelinlik, bulutlar, süt / Cevap: Beyaz

57- Balık, dalmaçyalı köpek, inekler, kelebek / Cevap: Benek

58- Motosiklet, motosiklet önü, bisiklet, bisiklet önü / Cevap: Gidon

59- Dna sarmalı, deney tüpleri, tahtada formüller, teleskop / Cevap: Bilim

60- Çocuğunu öpen anne, kadını sırtına alan adam, 4 kişilik aile, gülen kadın / Cevap:Mutlu

61- Akrobat, deniz taşları, jimnastik yapan kız, terazi / Cevap: Denge

62- Büyük ayı yıldız grubu, küçük alet çantası, büyük alet çantası, formalı çocuklar / Cevap: Takım

63- Yargıç tokmağı, çalgı çalan adam, kanun çalgısı, tokmak ve kitaplar / Cevap: Kanun

64- Gazete basımı, iş kadını ve patronu, iş adamı ve patronları, kalp desenli patates / Cevap: Baskı

65- Eski kahvehane, kahve fincanı, kakao taneleri, sütlü kahve / Cevap: Kahve

66- İplik, tel toplar, şarap sürahisi ve kadehi, ipli toplar / Cevap: Sicim

67- Diş ağrısı çeken kadın, yaralı dirsek, bozulmuş elma, dişçi aleti / Cevap: Çürük

68- Soğanlar, 3 yapraklı yonca, pembe çiçek, çam kozalak / Cevap: Bitki

69-İnsan evrimi gösteren resim, Charles Darwin, Evrim ağacı, eşeyli üreme grafiği / Cevap: Evrim

70- Araba, tahtalar, sütun, ABD haritası / Cevap: Plaka

71- Geri dönüşüm işareti, kare, çember, elde tutulan ağaç / Cevap: Çevre

72- Sörf tahtaları, tahta kaşıklar, yeşil yazı tahtası, doğrama tahtası / Cevap: Tahta

73- Kırık demir parmaklıklar, ışıklı helikopter, tahta ve oklar, su sızdıran boru / Cevap: Kaçak

74- Dünya küresi, yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci / Cevap: Kabuk

75- Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri / Cevap: Baget

76- Denizde ışık, orman, bulutların arakasında güneş, araba far ışığı / Cevap: Hüzme

77- Kovboy, etekli İskoçlar, 4 kız var, etekli 3 kız / Cevap: Ekose

78- Taramalı tüfek, beyaz şeritli şapka, siyah beyaz ayakkabı, Marlon Brando / Cevap: Mafya

79- Ağızdan ilaç alan çocuk, göğsünü tutan adam, boğazını tutan kadın, tüple ilaç alan kız / Cevap: Astım

80- Hesap makinesi, krei kartı ekstresi, abaküs, 2+2=4 işlemi / Cevap: Hesap

81- Buzdolabı, hapşıran kadın, kalorifer ayar düğmesi, limonata / Cevap: Soğuk

82- Kaval (yada Ney), gitarlar, trompet, davullar / Cevap: Çalgı

83- Deniz, taş köprü, yeşil kıyafetli adam, mavi elbiseli kadın / Cevap: Kemer

84- Pastırma, bağıran çocuk, bağıran adam, sinir hücresi / Cevap: Sinir

85- Taşıma racı, tren koltukları, yolcu vagonu – tren, yük vagonu / Cevap: Vagon

86- Salata, madeni eski para, heykel, pizza / Cevap: Sezar

87- Uçak havalanırken, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol taktik tahtası / Cevap: Kanat





Etiketler: , , ,

Bir Cevap Yazın