Android Resimli kelime bulmaca oyunu cevapları

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip olan akıllı telefonlara göz attığımızda, neredeyse her telefonda görebileceğimiz oyunlardan birisi de Resimli kelime bulmaca oyunu oluyor. Hal böyle olunca da bana da cevaplarını paylaşmak düşüyor. Elbette cevaplara bakarak oyunu bitirmek gibi bir durumunuz olmamalıdır. Olması gereken şudur ki, oyunda gerçekten takıldığınız, saatlerinizi verdiğiniz halde bir türlü oyunda geçemediğiniz bir kısım varsa, işte orada aşağıda ki cevaplara bakabilirsiniz. Aşağıda 3 harfli, 4 harfli, 5 harfli, 6 harfli ve 7 harfli şeklinde kelimelerin sahip olduğu şeklinde kendi içinde kelimeleri ayrılmış bir biçimde paylaşıyoruz. Elbette bugün paylaşacağımız sadece 3 harfli olarak sunulan cevaplar olacaktır.

resimli kelime bulmaca oyunu cevaplari

resimli kelime bulmaca oyunu cevaplari

İşte merakla beklenen Resimli kelime bulmaca oyunu Android cevapları ve Resimli kelime bulmaca oyunu iPhone cevapları içerisinde sadece 3 harfli cevapların paylaşımları:

1- Sarımsak, domates – çarklar, saçını tarayan kadın, 3 tane fil / Cevap: DİŞ

2- Araba lambası, kadın suratı, makyaj seti, BMW araba / Cevap: Far

3- İskambil kağıdı, rula kağıt, yeşil priz, aslar / Cevap: Fiş

4- Yeşil tahta, bitki, beyaz turp, elde resim / Cevap: Kök

5- Dünya haritası, üzüm, beyaz kıyafetli kadın, ayakkabı / Cevap: Bağ

6- Çimler, et, sebzeler, su damlalı yaprak / Cevap: Çiğ

7- Kalp 14 Şubat, Seni seviyorum resmi, Doğum günü, güneş batarken manzara / Cevap: Gün

8- Üstü çıplak erkek, buz tutmuş yaprak, buz tutmuş ağaç, tuvalette adam / Cevap: Don

9- Kızıldereli şapkalı kadın, kadın bacakları, iki kedi, iki yastık / Cevap: Tüy

10- Trompet vb. çalan adamlar, zenci trompet çalan adam, şarkı söyleyen kadın, müzik grubu / Cevap: Caz

11- Gözü hasta çocuk, tavuk yemeği, örgü, yaralı bilek / Cevap: Şiş

12- Araba Pedalları, kola, ocak, burnunu tutan ve günle insanlar / Cevap: Gaz

13- Basketbol oynayan kadın, kirli çarklar, kirli zincir, taktik tahtası / Cevap: Pas

14- Kırmızı araba, kadın gözü, yeşillikli bir alan, kırmızı araba / Cevap: Kaş

15- Tamam işaretli el, adam, bilyeler, kadın ayakları / Cevap: Baş

16- Kadın tırnakları, kadın tırnağını boyuyor, rengarenk kadın tırnakları, renkli küçük şişeler / Cevap: Oje

17- Cep Telefonu kartı, pempe yüzey, parla dudaklar, cep telefonu kartı tutan el / Cevap: Sim

18- Kavşak, mutfak, eğik ağaç, harita / Cevap: Ada

19- Bayrak şeklinde ağızlar, Balık ve olta, buz patenleri, buzağı / Cevap: Dil

20- Sakatlanmış futbolcu, cenazede ağlayan insanlar, kırmızı biber, ağzından ateş çıkan kadın / Cevap: Acı

21- Yeşil bitki toplayan adam, dere, ırmak, kahvaltı fincanı / Cevap: Çay

22- Kırmızı meyve, etler, tenekeler, kibrit / Cevap: Çöp

23- Kadın yata bakıyor, iş adamları, rütbeler, kırmızı spor araba / Cevap: Üst

24- Siyah beyaz ellerinde çanta var, kapı, kırık, saat / Cevap: Kol





Etiketler: , ,

Bir Cevap Yazın